Ir a contenido
Paella Pans from HOT WOK

Sitio Hot Wok FAQ

A continuación encontrará artículos sobre el uso de su WOK caliente, así como el mantenimiento de sus accesorios y accesorios en caliente. Las piezas de repuesto para su wok caliente se pueden encontrar en la tienda web.

Simpel Wok for everyone!

Try HOT WOK and explore flavorful Stir-Fry delights with endless variations.

Inspiración

RSS
  • Autumn simmering food

    Comida de otoño a fuego lento

    Comida de otoño cocida a fuego lento y platos salteados en el quemador de gas WOK CALIENTE. El otoño ya está aquí y es el momento perfecto para disfrutar de la cocina al aire libre. Con el quemador de gas...

    Leer ahora
  • Comparison of HOT WOK Burners

    Comparación de quemadores de gas HOT WOK

    Comparación de quemadores de gas HOT WOK y descubra su combinación perfecta para la excelencia culinaria Únase a nosotros en un viaje para explorar los quemadores Wok de gas HOT WOK más potentes y confiables del mercado y descubra cómo...

    Leer ahora
  • High Power Wok Burner

    Alta potencia de una estufa de gas

    Es la alta potencia de una estufa de gas wok caliente que brinda una experiencia de sabor completamente única. Si eres un apasionado de cocción o entusiasta de los alimentos, sabes que cocinar es un arte que requiere el equipo...

    Leer ahora

Simpel Wokrecipes - Wok Cuisine - flavorful Stir-Fry felights with endless variations

AN ASIAN DINNER REIMAGINED
Wok, the round-bottomed pot originating from the Far East, has given rise to the well-known rounded wok. While the wok itself is quite spacious, it is often the wok pan version that graces Danish kitchens. If your kitchen equipment collection doesn't yet include a wok, you can successfully use a regular sauté pan or frying pan. Another term for wok dishes is "Stir Fry," as the method typically involves frying a mixture of vegetables, meat, and spices in a pan.

MANY POSSIBILITIES FOR VARYING TASTES
The basic recipe for a traditional wok dish is quite simple: coarsely chopped vegetables and strips of meat are fried and often mixed with a tasty, Asian-inspired sauce, such as sweet and sour sauce or the like. Wok dishes are typically served with rice, which can be served on the side, or noodles that are cooked with meat and vegetables in the wok. With a wok, you can create dishes in countless variations, depending on your preferences for vegetables, meat, and spices. Meat choices often include chicken, beef, and lean pork, cut into strips. At hotwok.com, you'll find plenty of inspiration for your wok meals with different types of meat – just take a look below, where we've gathered some of our best recipes.

NOTICIAS DE ULTIMO MOMENTO

Bienvenido a nuestro boletín de Hot Wok