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Paella Pans from HOT WOK

Sitio Hot Wok FAQ

A continuación encontrará artículos sobre el uso de su WOK caliente, así como el mantenimiento de sus accesorios y accesorios en caliente. Las piezas de repuesto para su wok caliente se pueden encontrar en la tienda web.

Simpel Wok for everyone!

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Wok-Recetas

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  • Lemon Chicken by HOT WOK

    Pollo de limón de hot wok

    Necesitas: 400 g. Pollo cortado en 3x3 cm. cubitos 300 g. harina de papa Sal y pimienta Aceite de girasol de 1 litro para freír Marinada para el pollo: 2 cucharadas. salsa de soja ligera1 cucharada. aceite de sésamo2 cucharaditas....

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  • French fries in Wok

    Papas fritas en wok

    Simple "Cómo": Aceite TibioEncienda su estufa de gas Wok Hot Wok. Los quemadores de 7 y 12 kW están rápidamente calientes y el modelo Silverline necesita un poco más de tiempo porque tiene un efecto de 4,5 kW. Pero espere...

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  • Falafels made in a HOT WOK

    Falafels hechos en un wok caliente

    La receta está hecha por Ædedolken Lang.Para 4 personasQue necesitas: 400 GR garbanzos secos Un gran grupo de perejil de hoja ancha, 4 dientes de ajo, 3 cebollas 1 cucharada de cilantro triturado 1 cucharada de comino, 1 cucharadita de...

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  • Fried squid with fried rice

    Calamar frito con arroz frito

    Lo que necesitas para 4 pers: 2 tubos de calamar, cortado en anillos delgados: recuerde ver si se eliminan todos los huesos 1 huevo 300 gramos de harina de papa 1 cucharada de aceite de sésamo sal y pimienta 1...

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Simpel Wokrecipes - Wok Cuisine - flavorful Stir-Fry felights with endless variations

AN ASIAN DINNER REIMAGINED
Wok, the round-bottomed pot originating from the Far East, has given rise to the well-known rounded wok. While the wok itself is quite spacious, it is often the wok pan version that graces Danish kitchens. If your kitchen equipment collection doesn't yet include a wok, you can successfully use a regular sauté pan or frying pan. Another term for wok dishes is "Stir Fry," as the method typically involves frying a mixture of vegetables, meat, and spices in a pan.

MANY POSSIBILITIES FOR VARYING TASTES
The basic recipe for a traditional wok dish is quite simple: coarsely chopped vegetables and strips of meat are fried and often mixed with a tasty, Asian-inspired sauce, such as sweet and sour sauce or the like. Wok dishes are typically served with rice, which can be served on the side, or noodles that are cooked with meat and vegetables in the wok. With a wok, you can create dishes in countless variations, depending on your preferences for vegetables, meat, and spices. Meat choices often include chicken, beef, and lean pork, cut into strips. At hotwok.com, you'll find plenty of inspiration for your wok meals with different types of meat – just take a look below, where we've gathered some of our best recipes.

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